Pucnjava u selu Ratina kod Kraljeva – četvoro mrtvih, jedan ranjen

Izvor: RTS, 07.Dec.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u selu Ratina kod Kraljeva – četvoro mrtvih, jedan ranjen

Muškarac Ž. R. iz Ratine kod Kraljeva iz lovačke puške ubio troje ljudi, dok je jednoj osobi naneo teške povrede. Odmah posle učinjenog zločina Ž. R. je izvršio samoubistvo.
Osumnjičeni muškarac (1955) je na njivi u blizini porodičnih kuća iz lovačke puške pucao na komšije Z. S. (1949) i M. K. (1962) koje su preminule na licu mesta u 15.30. 

Treća žrtva je podlegla povredama u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kraljevačkoj Opštoj bolnici oko 17 sati.
U neposrednoj blizini pucao je i na četvrtu osobu koja je na dijagnostici u kraljevačkoj bolnici i nije u životnoj opasnosti.
Osumnjičeni Ž. R. se zatim udaljio sa lica mesta, a njegovo beživotno telo je ubrzo pronađeno na seoskom groblju, saopštio je MUP.
Prema rečima komšija, najverovatnije da su povod zločina kakav se ne pamti u Ratini neraščišćeni imovinski sporovi za koje se znalo ali niko nije mogao da pretpostavi da će se doći do tragičnih posledica.
Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske uprave u Kraljevu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobio komšije i ubio se na groblju

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2016

KRALJEVO - Ž. R. ubio je poslije svađe lovačkom puškom dvoje komšija i ranio troje, a potom je izvršio samoubistvo na lokalnom groblju...Tragedija se dogodila u selu Ratina, nedaleko od Kraljeva, a povrijeđeni su smješteni u Opštu bolnicu u tom gradu...Uviđaj je u toku, a policija je blokirala...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Trostruko ubistvo i samoubistvo kod Kraljeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2016

U selu Ratina kod Kraljeva danas se dogodilo trostruko ubistvo i samoubistvo, a jedna osoba je ranjena...Meštani Ž.R. (61) iz lovačke puške je ubio komšiju, njegovog brata od tetke a ranio je jednu ženu koja je ubrzo preminula u kraljevačkoj bolnici, saznaje reporter Bete na licu mesta...Ranjena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.