Pucnjava u centru Užica, ranjen muškarac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2016, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u centru Užica, ranjen muškarac

Oko 13 časova došlo je do pucnjave u samom centru Užica, u kojoj je teško ranjen jedan muškarac.

Prema prvim informacijama, izrešetan je sivi BMV u blizini Autobuske stanice koja se nalazi u centru grada. Očevici su ispričali da je čovek u mantilu, koji je imao dugu bradu i šešir na glavi, šetao u blizini parkinga.

U trenutku kada je džip stigao, maskirani napadač je potegao pištolj i pucao u vozačeva vrata, najmanje šest metaka. Neki očevici tvrde da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je džip izrešetan i sa druge strane.

Vozač je primljen u bolnicu ima dve prostrele rane u predelu prepona. On je trenutno na pregledima. Lekari kažu da nije životno ugrožen.

Inače, ranjenog vozača džipa iz izrešetanog vozila je izvukao vozač drugog automobila koji se zatekao na parkingu, poznanik ili slučajni prolaznik, stavio u svoja kola i odvezao u bolnicu.

Prema poslednjim informacijama napadač je pobegao prema železničkoj stanici.

Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.