Pucnjava u centru Niša – dve osobe ubijene

Izvor: RTS, 26.Jun.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u centru Niša – dve osobe ubijene

Nakon pucnjave u centru Niša, jedna osoba je podlegla povredama na licu mesta, a druga je preminula u Urgentnom centru, saznaje RTS.
Pucnjava se dogodila kod kafića "Pandora" u Ulici Lole Ribara, preko puta Palate pravde, javlja dopisnik RTS-a.

Na licu mesta preminuo je 33-godišnji Ž. S., dok je tokom operacije, zbog prostrelne rane na srcu, umro i 36-godišnji A. B. 
Direktor niškog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Urgentnog centra, doktor Miodrag Lazić, kaže za RTS da je odmah urađena reanimacija povređenog, koja je trajala 30 minuta, kao i da je bio uspostavljen rad srca i dobijen puls.
Dodaje da je A. B. nakon toga prebačen u operacionu salu i da je imao povrede grudnog koša, od kojih je najteža povreda srca – imao je prostrelnu ranu leve strane srca.
"Ekipa kardiohirurga je hirurški zbrinula tu povredu, ali za vreme operacije dolazi do smrti pacijenta, tako da je smrt konstatovana u 13.20", istakao je doktor Lazić.

Kako RTS saznaje, pucnjava ima veze sa jednim suđenjem koje je danas održano u Palati pravde.
Više javno tužilaštvo u Nišu potvrdilo je da su na dvojicu muškaraca na ulazu u dvorište kafića preko puta Palate pravde, pucala, takođe, dvojica napadača za kojima niška policija traga. Očevici kažu da su čuli nekoliko pucnja i da su se napadači odvezli na motoru.
Obojica su ranije hapšeni zbog različitih krivičnih dela, a A. B. je prošle godine teško povređen u eksploziji bombe koja je bila postavljena ispod njegovog automobila.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jutarnja sačekuša u Nišu: Preminuo i drugi mladić / VIDEO

Izvor: B92, 26.Jun.2017

Jedna osoba ubijena je na licu mesta u pucnjavi u centru Niša na ulazu ispred kafića "Pandora" oko 11 časova. Druga preminula u Kliničkom centru.

Nastavak na B92...

VIDEO: Pucnjava u centru Niša - jedna osoba ubijena, a jedna ranjena

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2017

Jedna osoba ubijena je u pucnjavi u centru Niša a druga je sa povredama prevezena u Urgentni centar, saznaje RTS...Pucnjava se dogodila kod kafića "Pandora" u ulici Lole Ribara, preko puta Palate pravde...Jedna osoba podlegla je povredama na licu mesta, a druga je teško ranjena i prebačena je u niški...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.