Pucnjava u Požarevcu zbog devojke

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Požarevcu zbog devojke

Braća Marko i Mario Ilić iz mesta Kasidol, koji su ranjeni u pucnjavi koja se dogodila u blizini benzinske pumpe u mestu Poljana kod Požarevca, posle ukazane pomoći oporavljaju se u šok sobi Opšte bolnice u Požarevcu.

Lekari ističu da je njihovo zdravstveno stanje zadovoljavajuće i da životno nisu ugroženi. Policija i dalje traga za mladićem koji je pucao u braću Ilić.

U Opštoj bolnici oni su i dalje na aparatima, teško se izražavaju a stariji Marko je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << našem reporteru, koji ih je jutros posetio u bolnici, rekli da se sve zbilo tako neočekivano kada je njegov mlađi brat Mario krenuo da odveze devojku autom.

- Bio je malo više popio, pa sam ja zamolio drugara da i mi pođemo njegovim autom. Devojku je brat ostavio i ja sam seo za volan i krenuli smo prema Požarevcu. Kada smo bili u blizini benzinske pumpe u Poljani sustigao nas je auto koji je stalno držao duga svetla upaljena. Kada smo se mi zaustavili on se dovezao sa strane i udario nas je njegovim autom. Prepoznao sam da je to Aleksandar iz Vlaškog Dola, prezime mu neznam.  Zatim je nastavio da vozi ukrug oko nas i obišao nas je najmanje četiri puta. Bili smo zbunjeni i uplašeni, a moj brat Mario bacio je metalnu šipku u pravcu tog auta i ona je razbila šoferšajbnu. Uz psovke mladić Alksandar iz sela Vlaški Dola se udaljio. Mi smo pozvali policiju da dođe i utvrdi visinu štete na našem automobilu -  priča Marko.

Po njegovim rečima posle petnaestak minuta stigao je Aleksandar sa pištoljm i počeo da preti.

- Uspeo sam da ga odgurnem, ali je on počeo da puca. Zviždali su meci i jedan me je pogodio u nogu. U jednom trenutku krv je počela da mi se sliva niz grudi, mada nikakav bol nisam osećao. On je i dalje pucao i potom je pogodio mog brata u stomak,  a pre nego što je stigla policija on je pobegao - tihim glasom ispričo nam je Marko ne dozvolivši da fotografišemo njega i brata.

Motiv svađe, a kasnije i pucnjave, je devojka sa kojom je u vezi bio njegov mlađi brat Mario. Marko navodi da su i ranije stizale pretnje mobilnim telefonom od Aleksandrovih drugova ali ih oni nisu suviše ozbiljno shvatali.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.