Izvor: Blic, 22.Jan.2017, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Podgorici, teško ranjen poznati kik bokser

U pucnjavi ispred kafića Buda bar u Podgorici, nešto iza ponoći, teško je ranjen poznati kik bokser Mirko Vlahović (44), javlja RTCG.

Vlahović je radio kao obezbeđenje u poznatom kafiću, a prolaznici koji su bili u blizini saopštili su da se čulo više hitaca. Nakon ranjavanja Mirko Vlahović je prebačen u Klinički centar Crne Gore, gde je i operisan.

Direktor Urgentnog centra Nermin Abdić kazao je da je Vlahović u stabilnom stanju.

- Vlahović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je upucan u predelu abdomena. Hitno je zbrinut u urgentni centar KCCG i odmah potom operisan od strane hirurške ekipe. Trenutno je u intenzivnoj jedinici i za sada je njegovo stanje stabilno. Imao je povredu organa trbuha koje su zbrinuta od strane hirurga - rekao je Abdić za CdM.

Vlahović je u novembru 2014. ranjen u kafiću "Cool" u Podgorici, gde je takođe radio u obezbjeđenju objekta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.