Pronađeno telo utopljenog pilota u Zaovinama

Izvor: Blic, 28.Avg.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo utopljenog pilota u Zaovinama

Telo pilota Nebojše Ilića (33), koji se prekjuče udavio u jezeru Zaovine na Tari dok je ronio na velikim dubinama, pronađeno je na dnu ove akumulacije i u toku je njegovo vađenje, saznaje „Blic“.

Posle tri dana potrage telo je večeras locirano na dubini od 90 metara nedaleko od brane Lazići, na dnu delimično obraslom podvodnim rastinjem.

Nađeno je uz pomot robota, svojevrsne mini podmornice koja se navodi sa kopna, a koja poseduje i „kandžu“ koja služi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za vađenje.

Pod svetlima reflektora ronilački odred Žandarmerije, kome pomažu vatrogasci i policija iz Bajine Bašte, trenutno razmatra mogućnost da se telo nesrećnog Ilića izvadi tokom noći.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronioci žandarmerije izvukli telo ronioca

Izvor: B92, 28.Avg.2015

Ronioci Žandarmerije su, nakon intenzivne potrage, oko 20 časova i 30 minuta locirali i izvukli telo N. I. u jezeru Zaovine...Ronioci Žandarmerije pronašlio su telo nestalog ronioca, saopštio je MUP...Pilot N. I. nestao je u sredu u popodnevnim satima, a pripadnici Žandarmerije su se uključili...

Nastavak na B92...

POSLE NESREĆE NA TARI Otkaz kolegi pilota koji se udavio u jezeru?

Izvor: Blic, 29.Avg.2015, 06:22

Kako „Blic“ saznaje, Aleksandar Jovanović, prijatelj i kolega pilot u „Viz eru“ Nebojše Ilića, posle tragedije na Tari na ledu je u toj avio-kompaniji...Navodno, zbog avanture, koja se po Ilića završila tragično, Jovanović bi mogao da ostane bez posla. Naime, prema saznanjima „Blica“,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.