Izvor: Blic, 25.Maj.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo mladića u kanjonu Mileševke

Pripadnici Sektora za vanredne situacije pronašli su beživotno telo nastradalog mladića u kanjonu Mileševke.Telo je pronađeno oko 23 sata, rekao je za agenciju Beta komandir jedinice za vanredne situacije u Prijepolju Vujadin Kovačević.

Prema njegovim rečima, na izuzetno nepodesnom terenu telo su pronašli članovi Vatrogasne jedinice, a u toku su opsežne pripreme kako bi se, po odobrenju istražnog sudije, telo transportovalo iz podnožja litice gde je pronađeno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Identitet, kao i bliže okolnosti koje su dovele do ove tragedije saopštiće istražni organi nakon okončanja propisanog postupka - rekao je Kovačević.

Nesrećni mladić je kasnim popodnevnim satima sa dva druga obilazio Savinu vodu u podnožju tvrđave Mileševac u selu Hisardžik i sa staze pao u provaliju duboku pedesetak metara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Telo mladića pronađeno u kanjonu Mileševke

Izvor: N1 televizija, 25.Maj.2017

Pripadnici Sektora za vanredne situacije pronašli su beživotno telo nastradalog mladića u kanjonu Mileševke.Telo je pronađeno oko 23 sata, rekao je za agenciju Beta komandir jedinice za vanredne situacije u Prijepolju Vujadin Kovačević...Prema njegovim rečima, na izuzetno nepodesnom terenu telo...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.