Pronađeno oružje i duvan u privatnim kućama u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Blic, 03.Avg.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno oružje i duvan u privatnim kućama u Sremskoj Mitrovici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su tokom pretresa dve privatne kuće pronašli i oduzeli 60 kilograma sušenog duvana i municiju.

Prilikom pretresa privatne kuće u Laćarku pripadnici MUP-a su pronašli i oduzeli 60 kilograma sušenog duvana, 11 kilograma duvanske prašine, mašinu za sečenje duvana, naparivač i digitalnu vagu, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, u saradnji sa poreskom policijom, protiv vlasnika kuće podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, u redovnom postupku.

Prilikom pretresa privatne kuće, pripadnici MUP-a su pronašli i oduzeli šest okvira sa municijom za automatsku pušku i manju količinu municije za pištolj i lovačku pušku.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih sredstava, protiv vlasnika kuće je podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, u redovnom postupku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapčanin sa lažnim karticama potrošio 300.000 dinara

Izvor: Blic, 03.Avg.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su P. M. (1993) iz Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica...P.M. se tereti da je od septembra do novembra 2014. godine,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.