Izvor: CrnaHronika.rs, 19.Dec.2013, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena mrtva žena na Voždovcu, najverovatnije ubistvo

Na Voždovcu, u Bulevaru Oslobođenja 68, I.Z. (54) sinoć je pronađena mrtva žena pored vrata stana u donjem vešu, saznaje Blic.Na licu mesta trenutno se nalaze forenzičari koji uzimaju otiske i prikupljaju druge tragove.
Niko od komšija nije čuo ništa, niti su upoznati sa tim ko je živeo u stanu u kom je nađena I.Z., tako da je ni ne poznaju.Nepoznati napadač je tu ženu, u stanu u ulici Bulevar oslobođenja prošle noći ubo u vrat i udario u glavu, i ubio, rečeno je agenciji Beta u MUP.Ubijena žena je imala 54 godine.
Izvor: blic

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Povezane vesti

Pronađen leš brutalno isprebijane žene u stanu na Banjici

Izvor: Blic, 19.Dec.2013

Beživotno telo Zorice I. (54) pronađeno je sinoć u stanu u prizemlju zgrade u Bulevaru oslobođenja 68 na Banjici, gde je živela kao podstanar. Telo su u fazi raspadanja pronašli vlasnici stana kada su došli po pozivu komšija jer se iz stana širio nesnosan smrad...Pretpostavlja se da je nesrećna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.