Izvor: S media, 17.Feb.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena mrtva devojka u novosadskom stanu: Zaspala sa cigaretom u rukama?

Leš jedne devojke pronadjen je danas u stanu u Novom Sadu, potvrdjeno je agenciji Beta u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, leš je pronadjen u stanu na Bulevaru cara Lazara 104. Komšije su pre toga prijavile da je izbio požar u tom stanu.

Portparolka Policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić je rekla da se radi o 24-godišnjoj M.C. iz Novog Sada koja nije vlasnik stana.

"Telo je pronađeno u prostoriji u kojoj je bio požar, a šta >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je uzrok požara i uzrok smrti, utvrdiće istraga", kazala je Tomićeva.

Prodavačica iz obližnje radnje je potvrdila da ju je videla sinoć.

Prvi rezultati istrage govore da je verovatno zaspala sa cigaretom u rukama. Situacija je bila zbunjujuća jer je samo devojka izgorela, ali ne i stan, javlja "Blic".

Za sada nema indicija da je u pitanju ubistvo.

(Beta, Tanjug, Blic)

Foto: guliver/thinkstock (ilustracija)

Policijski uviđaj je još u toku.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena mrtva devojka u stanu u Novom Sadu

Izvor: NaDlanu.com, 17.Feb.2013

Telo devojke M. C. (24), sa tragovima opekotina, pronađeno je danas oko 17 sati u stanu u Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu. ..Kako javlja reporter "Blica", devojka je imala 24 godine, a prodavačica iz obližnje radnje je potvrdila da ju je videla sinoć. Portparolka Policijske uprave Novi Sad Mileva...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.