Pronađen ljudski skelet obešen u šumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen ljudski skelet obešen u šumi

Kod Sremske Kamenice danas je, oko 11 časova, na polovini puta prema Iriškom Vencu, u šumi pronađen ljudski skelet.

Prema prvim informacijama skelet najverovatnije pripada muškom licu, a ostaci garderobe ukazuju da je bila crne boje. Skelet je o drvo obešen kanapom na čijem kraju se nalazi metalna kugla.

Policija iz Petrovaradina je na licu mesta i obavlja uviđaj, prenosi "Informer".

Treba podsetiti da je pre oko dva meseca u obližnjem Futogu prijavljen nestanak jednog lica koje je po zanimanju odžačar, pa se nagađa da bi moglo da bude reč upravo o njemu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kamenica: Skelet sa tegom nađen u šumi

Izvor: Mondo, 30.Sep.2016

Kod Sremske Kamenice danas je, oko 11 časova, na polovini puta prema Iriškom Vencu, u šumi pronađen ljudski skelet...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Prema prvim informacijama skelet najverovatnije pripada muškom licu, a ostaci garderobe ukazuju da je bila crne boje. Skelet je o drvo obešen kanapom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.