Pronađen automobil u reci Morači

Izvor: Blic, 24.Jan.2015, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen automobil u reci Morači

Ronioci su danas našli automobil za koji se pretpostavlja da je u ponedeljak, 19. januara, sleteo u kanjon Morače, na magistralnom putu Podgorica-Kolašin.

Osnovni državni tužilac Vojislav Grujić rekao je da je vozilo pod vodom, ispod jedne od stena, 200 do 300 metara nizvodno od mesta sletanja. Još se ne zna da li je u automobilu telo vozača.

Grujić je rekao da će izvlačenje vozila iz vode biti organizovano sutra.

Tragove sletanje na magistrali kolašinska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policija je pronašla u ponedeljak poslepodne, nakon što je porodica Ljubomira Jovanovića iz Podgorice prijavila Auto-moto savezu Crne Gore da se on ne javlja nekoliko časova na telefon.

Jovanović je, navodno, u ponedeljak poslepodne automobilom "golf dva" prolazio delom magistrale na kojem su uočeni tragovi sletanja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađen automobil u Morači

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2015

PODGORICA - Ronioci su danas našli automobil za koji se pretpostavlja da je u ponedjeljak, 19. januara, sletio u kanjon Morače, na magistralnom putu Podgorica - Kolašin...Osnovni državni tužilac Vojislav Grujić rekao je da je vozilo pod vodom, ispod jedne od stijena, 200 do 300 metara nizvodno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Podgorica: Pronađen automobil u kanjonu Morače, ne zna se gde je telo vozača

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2015

Ronioci su danas našli automobil za koji se pretpostavlja da je u ponedeljk sleteo u kanjon Morače, na magistralnom putu Podgorica - Kolašin, između tunela 10 i 11. Osnovni državni tužilac Vojislav Grujić rekao je da je vozilo pod vodom, ispod jedne od stena, 200 do 300 metara nizvodno od mesta...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.