Prijatelji: Darko, ostale su nam pesme

Izvor: Blic, 14.Jun.2011, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijatelji: Darko, ostale su nam pesme

SREMSKA MITROVICA - Komemoracija povodom tragično nastradalog pevača Darka Radovanovića počela je minutom ćutanja u gradskom pozorištu u Sremskoj Mitrovici.

Komemoraciji prisustvuje više od sto najbližih prijatelja i rođaka poginulog pevača.

Dok su se na video bimu prikazivale njegove slike, majka i otac Darka Radovanovića suzdržavali su se da ne briznu u plač za sinom.

Prvi za govornicu izašao je gradonačelnik Sremske Mitrovice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Branislav Jadinović koji je podsetio na sjajnu energiju estradnog umetnika.

- Iako ovde nije rođen voleo je naš grad kao svoj. Imao je neverovatnu energiju. Sećam se da me je jednom pozvao u nedelju popodne i pitao kada ćemo da obnovimo fontanu na trgu. Sjajan čovek - rekao je u jednom dahu Jadinović.

Sledeći je govornici pristupio kompozitor i tekstopisac Bane Opačić.

- Ostala je pesma koju nismo završili, ostao je koncert u Beogradu koji si uvek sanjao i ostali su maturanti koji će u četvrtak pevati u ovom gradu bez tebe. Pisao sam ti pesme, a sada nemam čemu da se radujem - rekao je Opačić na komemoraciji.

Sahrana Darka Radovanovića održaće se u 14 časova na gradskom groblju u Sremskoj Mitrovici.

Familija prima saučešće

Prepuna sala Pozorišta "Dobrica Milutinović" u Sremskoj Mitrovici

Gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Jadinović se oprašta od Darka

Brojni prijatelji i sugrađani su se od 11 sati upisivali u knjigu žalosti

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijatelji: Darko, ostale su nam pesme

Izvor: S media, 14.Jun.2011

Komemoracija povodom tragično nastradalog pevača Darka Radovanovića počela je minutom ćutanja u gradskom pozorištu u Sremskoj Mitrovici. ..Komemoraciji povodom tragične smrti pevača Darka Radovanovića prisustvuje više od sto najbližih prijatelja i rođaka poginulog pevača...Dok su se na...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.