Prevrnuo se čamac na Tisi

Izvor: B92, 08.Nov.2009, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se čamac na Tisi

Beograd -- Dvoje građana nestalo je prilikom prevrtanja čamca na Tisi. Pripadnici policije spasili su petoro ljudi. Za nestalima tragaju ronioci MUP-a Srbije.

Jutros se na Tisi u blizini Mađarske granice prevrnuo čamac sa sedam putnika, a dve osobe se vode kao nestale izjavio je za B92 ministar policije Ivica Dačić. Dačić je rekao da su pripadnici granične policije spasili petoro putnika, a da u potrazi za dvoje nestalih učestvuju ronioci žandarmerije i pripadnici mađarske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policije.

Kako je saopštila policija pripadnici Žandarmerije spasili su Janoša Nađa, Daria Radulovića, Vesnu Majičić, Anastasiju Stanivuk i Mirka Kuba.

"U čamcu je najverovatnije bilo sedam osoba sa te teritorije. Čamcem je upravljao Bernar Zoran. Pripadnici naše granične policije su spasili petoro lica ali za dvoje se još traga i uključeni su pripadnici naše Žandarmerije i mađarske policije", rekao je ministar policije Ivica Dačić.

"Kao što sam rekao, traga se za licem koje je upravljalo čamcem i za Slobodanom Ilovcem koji je takođe nestao u reci. Najverovatniji uzrok prevrtanja je prebrza vožnja", naveo je on.

"Nije reč o ilegalnom prelasku granice, reč je o lokalnom stanovništvu, koje je najverovatnije išlo u ribolov", kazao je Dačić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.