Izvor: CrnaHronika.rs, 23.Okt.2013, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo povređeni policajac

Beograd — Policajac G.DJ. (44) koji je u ponedeljak teško povređen kod Bujanovca, preminuo je u Kliničkom centru Niš.Uprkos svim naporima lekara, zbog težine povreda, policajac G.DJ. podlegao je povredama.On je u niški Urgentni centar primljen u ponedeljak uveče oko 20 sati, sa teškim povredama grudnog koša i glave, opasnim po život.
Policija je saopštila da je G.DJ. povređen u ponedeljak oko 18 sati, dok je bio na dužnosti, kada je pokušao da zaustavi automobil, ali “vozač se nije zaustavio, već ga je udario i udaljio se u pravcu Velikog Trnovca”.
Policijski sindikat Srbije izražava najdublje saučešće porodici Gorana Đorđevića.
“U ovom teškom trenutku svi mi policajci i svi građani Srbije saosećamo se sa vašom boli. Vreme je da država napokon nešto učini sa mafijaškim gnezdom u Velikom Trnovcu. Kriminal nema ni granice, ni nacionalnost. Ukoliko se potvrde sumnje da je ubica pobegao na Kosovo, očekujemo da vlasti Kosova, tamošnja policija i Euleks učine sve da on bude pronađen, priveden pravdi i izručen srpskim pravosudnim organima “, kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.
Izvor: b92

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Povezane vesti

Preminuo policajac povrijeđen kod Bujanovca

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Okt.2013

Policajac Goran Đorđević koji je u ponedjeljak teško povrijeđen kod Bujanovca, preminuo je u Kliničkom centru Niš, potvrđeno je Radiju Slobodna Evropa u Birou za informisanje MUP-a Srbije.  Đorđević je  povrijeđen u ponedjeljak  dok je bio na dužnosti, kada je pokušao da zaustavi automobil,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.