PALILI STRNJIKU: Muž umro nastradao, žena povređena!

Izvor: Kurir, 10.Sep.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALILI STRNJIKU: Muž umro nastradao, žena povređena!

Vatra je u jednom momentu zahvatila odeću B.G. (78) , a zatim i telo nastradalog, dok je njegova supruga tom prilikom l

BEOGRAD - U požaru koji se pre dva dana dogodio u ataru naselja Vojka preminuo je B.G. (78) iz Nove Pazove usled teških opekotina.

Vatra je, nastala paljenjem kukuruzovine na parceli sa strnjikom i u jednom momentu zahvatila je odeću, a zatim i telo nastradalog.

On je najpre prevežen kolima hitne pomoći u Urgentni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << centar u Beogradu, gde je međutim preminuo.

U požaru, lake telesne povrede zadobila je B.G. (74).

Požar su ugasili pripadnici Vatrogasne jedinice u Staroj Pazovi.

Uviđaj na mestu događaja izvršili su pripadnici Policijske uprave i Odeljenja za vanredne situacije u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U požaru nastradao jedan čovek, žena zadobila lakše opekotine

Izvor: Press, 10.Sep.2013

Vatra je kako se navodi, nastala paljenjem kukuruzovine na parceli sa strnjikom i u jednom momentu zahvatila je odeću, a zatim i telo nastradalog. On je najpre prevežen kolima hitne pomoći u Urgentni centar u Beogradu, gde je međutim preminuo.. U požaru, lake telesne povrede zadobila je B.G. (74).. Požar...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.