Izvor: CrnaHronika.rs, 02.Dec.2013, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo na šalteru Elektrovojvodine

NOVI SAD – Jedan muškarac (76) preminuo je u zgradi “Elektrovojvodine” u Novom Sadu nakon prepirke sa šalterskom službenicom, nezvanično saznaje RTV. Elektrovojvodina potvrdila da je kupcu električne energije pozlilo u njihovim prostorijama i da je ubrzo preminuo, a ostali detalji nisu saopšteni.
Prema rečima portparolke Hitne pomoći Sanje Pokrajac Nenadić ekipa je oko 11 sati izašla na teren, ali je čoveka zatekla bez znakova života i mogli su samo da konstatuju smrt.O nesrećnom događaju obaveštena je i policija, jer je u pitanju iznenadna smrt na javnom mestu.
U policiji su RTV-u potvrdili da je u pitanju prirodna smrt.
 
Elektrovojvodina: Kupac umro prirodnom smrću
Elektrovojvodina je povodom nemilog događaja saopštila da je kupac električne energije D.S. preminuo prirodnom smrću oko 11.00 sati na naplatnom mestu Elektrodistribucije Novi Sad, u prostoru namenjenom za individualne razgovore.
Kako se navodi, on je došao u Elektrovojvodinu kako bi se informisao o stanju na računu i visini naknade za utrošenu električnu energiju za drugu kuću u kojoj ne živi.
U Elektrovojvodini su naveli da kupac ne pripada kategoriji onih koji bi eventualno mogli imati probleme sa obustavom isporuke električne energije.
“Zbog lošeg stanja u kojem se iznenada našao, kupac je zamoljen da pređe u prostor namenjen za individualne razgovore gde mu je zaposleni u Elektrovojvodini ponudio pomoć. O svemu su odmah obavešteni policija i hitna pomoć koji su došli na naplatno mesto kako bi konstatovali smrt”, navodi se u saopštenju.
Elektrovojvodina je navela da “nije nadležna da daje ostale detalje u vezi sa ovim slučajem”.
Izvor: rtv

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.