Izvor: Blic, 25.Mar.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula devojka na koju je pucao ubica iz Mola

Jelena Stojkov (29) iz Bečeja, na koju je u nedelju uveče pucao nevenčani suprug Bane Jovanović Safet, preminula je sinoć od posledica ranjavanja.

Ubica iz Mola, koji je iste večeri ubio prijatelja Matiju Petrovića, pre toga pucao je nevečnanoj supruzi u usta u iznajmljenoj kući u kojoj je živela u Bečeju.

Jelena je četiri dana ležala na intezivnoj nezi u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine i lekari su se borili za njen život.

U krvavom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << piru ranjeno je još četvoro ljudi, među kojima i Joža Imre (70), Jelenin stanodavac, koji je ranjen u predelu butine. On je pušten na kućno lečenje pre nekoliko dana. Ubica je pucao i na suprugu svog prijatelja Matije, Renatu, a ona kao i njihov jedanaestogodišnji sin koji je takođe pogođen su dobro, kao i njihova snaja Nataša. Ubica je i dalje u bekstvu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula devojka na koju je pucao ubica iz Mola

Izvor: B92, 25.Mar.2016

Jelena Stojkov (29) iz Bečeja, na koju je u nedelju uveče pucao nevenčani suprug Bane Jovanović Safet, preminula je sinoć od posledica ranjavanja, piše "Blic"...Ubica iz Mola, koji je iste večeri ubio prijatelja Matiju Petrovića, pre toga pucao je nevenčanoj supruzi u usta u iznajmljenoj kući...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.