Predao se vozač juga koji je udario dečaka

Izvor: Studio B, 24.Okt.2014, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se vozač juga koji je udario dečaka

Novosadskoj policiji prijavio se jutros Novosađanin za koga se sumnja da je automobilom "jugo" udario cetrnaestogodišnjeg dečaka na pešačkom prelazu u Petrovaradinu, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

Dečak je povređen u toj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u četvrtak uveče, kada je prelazio ulicu propisno, na zeleno svetlo, a na njega je u tom trenutku naleteo "jugo", koji je prošao kroz crveno svetlo.

Kako se dodaje u saopštenju, vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je izašao iz automobila i peške pobegao sa lica mesta, a da nije pružio pomoć povređenom dečaku.

U prostorijama Policijske uprave je, u petak oko 10 sati, alkotestiranjem utvrđeno da osumnjičeni ima 0,15 mg/ml alkohola u organizmu.

Protiv njega će, u redovnom postupku, biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti janog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.