Povređena žena pešak na kružnom toku na Novom Beogradu

Izvor: RTS, 25.Feb.2017, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređena žena pešak na kružnom toku na Novom Beogradu

U Beogradu su se noćas dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima su povređene četiri osobe, među kojima i jedna žena pešak na Novom Beogradu, koja je zadobila teže povrede.
U udesu koji se dogodio u 20.42 kod kružnog toka na Novom Beogradu, povređena je 64-godišnja žena pešak koja prevezena na reanimaciju u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
U >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bulevaru despota Stefana u udesu povređen je muškarac koji je zbrinut na licu mesta.
Jedna muška osoba povređena je i u udesu na auto-putu kod plavog mosta u 23.42, dodala je Macura.
Hitna pomoć je noćas imala 132 intervencija, od kojih 27 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali hipertoničari i astmatičari, navela je ona.
Ona je napomenula da je tokom noći zabeleženo i više poziva zbog tuča i ljudi u alkoholisanom stanju.
Kako je dodala, tokom jučerašnjeg dana je zabeleženo ukupno 146 intervencije Hitne pomoći od čega 63 na javnom mestu, a dogodilo se devet saobraćajnih nesreća i jedan pad sa visine sa smrtnim ishodom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća na Novom Beogradu: Povređena žena pešak

Izvor: Mondo, 25.Feb.2017

U Beogradu su se noćas dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima su povređene četiri osobe, među kojima i jedna žena pešak na Novom Beogradu, koja je zadobila teže povrede...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..U udesu koji se dogodio u 20:42 u ulici Dr. Ivana Ribara kod kružnog toka na...

Nastavak na Mondo...

Žena teško povređena u udesu na Novom Beogradu

Izvor: B92, 25.Feb.2017

Beograd -- Ženska osoba stara 64 godine teško je povređena u udesu u Beogradu i prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rečeno je u Hitnoj pomoći...Nesreća se dogodila oko 21 sat u novobeogradskom naselju Doktora Ivana Ribara, a žena je povrede opasne po život zadobila kao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.