Popio litar rakije, pa ubio majku

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2015, 03:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popio litar rakije, pa ubio majku

"Ne sećam se da sam ubio majku, bio sam mnogo pijan. U subotu sam popio litar rakije i sećam se samo da sam tukao majku, ali nisam znao da je ona umrla i nisam hteo da je ubijem. Kada sam u nedelju video da mi je majka mrtva, sam sam se prijavio policiji".

Ovo je, kako nezvanično saznajemo, na saslušanju ispričao Mlađa Đurić (50) iz sela Izvor kod Paraćina, koji je uhapšen zbog sumnje da je u subotu uveče nasmrt pretukao majku Milju Todorović (85).

Celo selo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je šokirano zločinom, pogotovo zbog toga što Mlađa nije bio konfliktna ličnost, ali je njegov sestrić Bojan Đorić ispričao za "Vesti" da Mlađu ništa nije interesovalo u životu!

- Dok je radio u cementari bilo je mnogo bolje, ali otkako je pre sedam-osam godina uzeo socijalni program, ništa nije radio, a nije umeo ni s parama da raspolaže - rekao je Bojan, koji s majkom Radicom, ocem Toplicom, suprugom Danijelom i njihovo troje dece živi u Beču već deset godina, dok su njegovi roditelji u Austriji duže od četiri decenije.

Miljin zet Miodrag Mijatović, oženjen njenom ćerkom Milicom, kaže da Milji i Mlađi ništa nije nedostajalo, jer su i Milica i Radica slale novac.

- Mlađa nije bio agresivan i niko ne zna da li je i ranije tukao majku. Ali, i da jeste, ona to nikada ne bi priznala, jer ga je mnogo štitila. Rodila ga je u poznim godinama i bila je veoma vezana za njega - rekao je Miodrag.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.