Poljaci krijumčari parfeme

Izvor: Blic, 30.Jan.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljaci krijumčari parfeme

Carinici su na graničnom prelazu Gradina sprečili pokušaj državljanina Poljske da ilegalno u Srbiju unese 137 različitih parfema, saopštila je danas Uprava carina.

Parfeme su pronašli carinici Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja tokom jučerašnje detaljne kontrole automobila "„BMW 750"“ kojim je poljski državljanin putovao iz Turske u Poljsku, u društvu saputnice.

Iako su rekli da nemaju ništa da prijave za carinsku kontrolu, carinci su ipak odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da automobil detaljno pregledaju, jer su posumnjali u njihove izjave.

Ubrzo se pokazalo da nisu pogrešili, jer su u putnim torbama koje su se nalazile u prtljažniku, medju njihovim ličnim stvarima, pronašli veću količinu parfema, navodi se u saopštenju.

Od 137 muških i ženskih parfema poznatih svetskih marki, poput "Dolce &Gabanna", "Calvin Klein", "Boš", "Lancome", bilo je najviše parfema "Paco Rabanne", "Chanel" i "Armani", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.