Policija u Železari proveravala poslovanje bivšeg rukovodstva

Izvor: Studio B, 02.Sep.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u Železari proveravala poslovanje bivšeg rukovodstva

Pripadnici MUP-a su danas proveravali poslovanje jednog sektora Železare za soabraćaj, transport i logistiku u prethodnom periodu, potvrdio je Tanjugu član Nadzornog odbora Bojan Bojković.

Bojković je objasnio da proverva MUP-a može samo da koristi poslovanju Železare i da stoga i novi i stari menadžmentu to podržavaju.

U Železari je, precizirao je, obavljena rutinska kontrola sektora - Saobraćaj, transport i logistika u Železari.

"Menadžment u >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << potpunosti podržava ovakve kontrole i nadam se da će, po ugledu na Železaru, takve kontrole biti i u drugim državnim i javnim preduzećima kako bi poslovanje bilo transparentno, što je u skladu sa onim što smo radili u Železari prethodne dve godine", kazao je Bojković, bivši izvršni direktor Železare Smederevo.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Policija u Železari proveravala poslovanje bivšeg rukovodstva

Izvor: NTV.rs, 02.Sep.2015

BEOGRAD – Pripadnici MUP-a su danas proveravali poslovanje jednog sektora Železare za soabraćaj, transport i logistiku u prethodnom periodu, potvrdio je Tanjugu član Nadzornog odbora Bojan Bojković.. . Bojković je objasnio da proverva MUP-a može samo da koristi poslovanju Železare i da stoga...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.