Policija u Sremskoj Mitrovici privela muškarca zbog nasilja u porodici

Izvor: Blic, 30.Jun.2016, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u Sremskoj Mitrovici privela muškarca zbog nasilja u porodici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova za D.V. (64), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On se tereti da je nakon svađe, fizički napao suprugu i naneo joj telesne povrede, konstatovane u sremskomitrovačkoj bolnici.

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Boranka uhapšena zbog droge

Izvor: Bor030.net, 30.Jun.2016

Pripadnici Policijske uprave u Boru odredili su zadržavanje do 48 sati A. Đ. (1992) iz Bora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Pregledom osumnjičene policija je kod A. Đ. pronašla 98 tableta nalik na „ekstazi“,...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.