Policija traga za čedomorkom, bebi nije bilo pomoći

Izvor: Večernje novosti, 21.Dec.2014, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija traga za čedomorkom, bebi nije bilo pomoći

Porodica Simićević iz čačanskog naselja Preljina još je u šoku nakon što su u njihovom poljskom VC-u u subotu oko 13 časova pronašli mrtvo novorođenče. Radomir Simićević (60), koji je zatekao stravičan prizor - mrtvu bebu ženskog pola u septičkoj jami, kazao nam je da niko od ukućana još ne može da poveruje šta ih je snašlo, i da oni nemaju predstavu ko bi mogla da bude majka koja je počinila čedomorstvo. Taj toalet se retko koristi, ali sam slučajno toga dana video oko VC-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dosta sveže krvi - ispričao nam je Radomir. - Ušao sam unutra i video sam da iz rupe vire bebine noge. Prvo sam pomislio da haluciniram i da mi je skočio pritisak. Otišao sam u kuću, a potom se vratio i video isto. Odmah sam pozvao komšije i Hitnu pomoć. Došla je i policija i vatrogasci kako bi uklonili daske od VC-a. Beba nije davala znake života. Novorođenčetu nije bila odstranjena pupčana vrpca. Okupljeni komšiluk bio je u čudu, niko još ne zna ko je mogao da počini čedomorstvo, a nije im poznato ni da je neka žena u njihovom okruženju bila u poodmakloj trudnoći. Ne znamo zašto je ta žena odabrala baš našu kuću. I sinovi i supruga i ja smo pod velikim stresom i na tabletama smo za smirenje. Pitam se zašto se ta nesrećnica nije porodila u bolnici i tu ostavila dete, ako ga već nije želela. Ima dosta ljudi koji ne mogu da imaju decu i plaču za njima - rekao nam je Radomir. UZROK GUŠENjE? OBDUKCIJA tela mrtvog novorođenčeta, koju je naložio zamenik višeg javnog tužioca u Čačku, još nije završena, ali se pretpostavlja da je uzrok smrti gušenje. Čačanska policija ispitivala je sve komšije i ljude iz okoline, ali zasada nema nikavih saznanja ko je žena koja je počinila zločin.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sliku mrtve bebe pamtiću do smrti"

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2014, 06:30

Selo Preljina kod Čačka u šoku je nakon što je u subotu u poljskom klozetu u domaćinstvu Željka Simićevića nađeno telo tek rođene bebe! Policija traga za majkom bebe, a mrtvo novorođenče ženskog pola našao je vlasnik domaćinstva Željko Simićević kada je pošao u toalet...Dragan Kalaba,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.