Policija oduzela 170 aparata u kockarnicama

Izvor: Akter, 09.Avg.2014, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija oduzela 170 aparata u kockarnicama

Policija je oduzela 170 aparata i 10 ruleta koji nisu posedovali odgovarajuće dozvole za rad, prilikom kontrole kockarnica više klubova na jugu Srbije

Aprati su zaplenjeni na području Vranja, Vranjske Banje, Vladičinog Hana, Preševa i Bujanovca, saopštili su MUP i Ministarstvo finansija.

Tokom kontrole, obavljene u noći između petka i subote, oduzeto je i 800.000 dinara, 3.000 evra i pronađeno je 20 neosiguranih radnika.

Tu akciju su sproveli pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Policijske uprave u Vranju, u saradnji sa inspektorima Poreske uprave Ministarstva finansija, a uz odobrenje tužioca Osnovnog tužilaštva u Vranju.

Tokom akcije, u kojoj je učestvovalo oko 100 policajaca i 10 inspektora Poreske uprave, izvršena je kontrola 30 objekata.

Cilj akcije je bio utvrđivanje legalnosti rada pomenutih objekata i plaćanje poreza i doprinosa uposlenim radnicima.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Policija oduzela aparate u kockarnicama na jugu Srbije

Izvor: Studio B, 09.Avg.2014

Policija je oduzela 170 aparata i 10 ruleta koji nisu posedovali odgovarajuće dozvole za rad, prilikom kontrole kockarnica više klubova na području Vranja, Vranjske Banje, Vladičinog Hana, Preševa i Bujanovca, saopštili su MUP i Ministarstvo finansija...Tokom kontrole, obavljene u noći između...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.