Policajac uzeo od migranta 50 evra, pa hteo da se ubije!

Izvor: Večernje novosti, 07.Okt.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac uzeo od migranta 50 evra, pa hteo da se ubije!

PRAVA drama odvijala se danas u dvorištu Policijske stanice u Šidu. Pripadnik MUP S. M. gotovo jedan sat držao je pištolj sebi na slepoočnici odbijajući da se preda kolegama, koje su došle da ga uhapse. On je trebalo da bude priveden zbog sumnje da je od migranta uzeo 50 evra. Kako nezvanično saznajemo, policajca S. M. je jedan Iračanin prijavio da mu je uzeo 50 evra kako bi ga propustio dalje ka granici sa Hrvatskom. On u tom trenutku nije bio u stanici, ali su ga pozvali da hitno dođe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << - Čim mu je rečeno o čemu se radi rekao je da to nije tačno i da mu neko "smešta" - kaže izvor "Novosti". - Policajci su ga zamolili da krene sa njima u tužilaštvo. Kada su izašli u dvorište on je iznenada izvadio službeni pištolj i prislonio ga uz glavu. Rekao je da će da se ubije tu, na licu mesta. Kolege S. M. su se sklonile, a potom sa njim počele da razgovaraju. Najviše je pričao sa policajcima iz svoje smene. Posle jednočasovnog ubeđivanja i pregovora S. M. je odustao od samoubistva i predao svoj službeni pištolj. O događaju je obavešten zamenik osnovnog javnog tužioca u Šidu, koji je kvalifikovao delo kao zloupotrebu službenog položaja. Policija je saopštila da se radi na utvrđivanju svih ostalih okolnosti u vezi s ovim događajem.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Policajac uzeo mito od izbeglice, hteo da se ubije

Izvor: B92, 08.Okt.2015, 08:02

Pripadnik policije S.M. pretio je samoubistvom pošto je trebalo da bude priveden zbog sumnje da je od izbeglice uzeo mito, pišu "Večernje novosti".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.