Policajac stradao zbog mene!

Izvor: Večernje novosti, 20.Apr.2014, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac stradao zbog mene!

BOLjE da sam ja poginula nego što je policajac ranjen. Svoj život bih dala, samo da njemu bude bolje i da se oporavi. Da, iako ranjen, ležeći na podu nije uzvratio, ko zna šta bi se dogodilo i u koga bi od nas Isuf Strana (58) još pucao. Ne mogu da se smirim, stalno mi je pred očima slika tog mladog policajca. Mislim da je policajac hteo mene da zaštiti i da je tada pogođen.Plačući zbog incidenta u kući u Ulici Bogdana Popovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 19a u novosadskom naselju Adice, to je u nedelju ispričala Čamilja Eljšem (49), čiji je poznanik Isuf Strana (58), Albanac iz Vučitrna, iz čista mira teško ranio policajca Ivana Mićića (25). I sam je ranjen i smešten u bolnicu u Novom Sadu.- Nisam pristala da sa Isufom idem u Nemačku, i zbog toga me maltretirao i tukao, čak me i lancima vezivao - kaže Čamilja, pokazujući modrice po ruci. - Nisam znala kako da se odbranim, navaljivao je, pa sam zvala policiju...Prepričavajući šta se dešavalo u subotu pre podne u kući u Adicama, gde živi kao podstanar, Čamilja kaže da je Isuf sedeo u sobi kada su došla dvojica policajaca. Jedan je seo pored nje, dok je drugi stajao pored vrata.- Rekla sam im da to nije prvi put da mi preti i da je dok smo zajedno bili u Vučitrnu, prislanjao pištolj na glavu, kako bi me primorao da idem sa njim u Nemačku - nastavlja ova žena. - Tada je Isuf izvadio pištolj i mislim da je uperio u mene, a zatim se čuo pucanj. Umesto mene, pogodio je policajca.STANjE STABILNO ZDRAVSTVENO stanje teško ranjenog policajca Ivana Mićića je, saznajemo nezvanično, stabilno, ali je i dalje životno ugrožen. Posle ranjavanja, on je odmah operisan u Urgentnom centru, i smešten je na odeljenje intenzivne nege.Dok je Isuf stajao sa oružjem u ruci, vlasnica kuće Čelebija Ibraim, koja je takođe bila tu, i drugi policajac su, po Čamiljinoj priči, skočili pokušavajući da ga savladaju i otmu mu oružje, ali se tada začuo još jedan pucanj ali taj metak nikog nije pogodio- Tada je policajac Mićić uzvratio i spasao da nas ovaj sve ne ubije - kroz suze priča naša sagovornica, svedok nemilog događaja. - Pritrčali smo ranjenom policajcu da pomognemo, videli smo da je pogođen u stomak.Za Isufa Stranu, Čamilja nema nijednu lepu reč. Kaže da je nagovarao da se venčaju u džamiji u Novom Sadu, iako on u Drezdenu, gde već duže živi, ima ženu Nemicu. Na povratku iz Vučitrna u Novi Sad, tvrdi da je sve vreme spavala, jer joj je Isuf sipao nešto u kafu. Ceo dan je bila ošamućena.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ISPOVEST: Policajac došao da me spase, a ta stoka ga je umalo ubila!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2014, 07:19

Da mogu, dala bih svoj život samo da policajac preživi, jecala je Čamilja Eljšan, čiji je prijatelj Isuf Strana (56) iz Vučitrna teško ranio radnika MUP Ivana Mičića (25)..NOVI SAD - Drama!..Da mogu, dala bih svoj život samo da policajac Ivan Mičić (25) preživi. Ako treba, sve ću svoje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.