Pola sata visio u bunaru

Izvor: Večernje novosti, 29.Jul.2014, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pola sata visio u bunaru

BLACE - Gvozden G. iz Blaca lakše je povređen nakon što je upao u bunar na svojoj njivi, odakle su ga posle tridesetak minuta izvukli vatrogasci.Gvozden je otišao na njivu da obeleži bunar koji je zarastao u travu, ali napažnjom je upao u njega. Zadržao se na grani koja je bila u bunaru i tako visio tridesetak minuta, prenosi Kurir.- Nakon pada Gvozden je počeo da zapomaže, pa ga je prolaznik čuo i spustio mu uže pokušavajući da ga izvuče. Pošto u tome nije uspeo, pozvao je policiju i vatrogasce, koji su Gvozdena izvukli pomoću merdevina - kaže izvor.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Satima bio zaglavljen u bunaru

Izvor: OkRadio.rs, 29.Jul.2014

Gvozden G. iz Blaca upao je u bunar na svojoj njivi i u njemu proveo duže vreme, dok ga vatrogasci nisu izvukli. On je prošao sa lakšim povredama.   Inače, njegova namera je bila da bunar, koji je zarastao u travu, obeleži pre žetve, kako neko ne bi upao u njega.   On je uspeo da se...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.