Pokušao samoubistvo: Paravinja progutao tri žileta

Izvor: NaDlanu.com, 18.Dec.2014, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao samoubistvo: Paravinja progutao tri žileta

Paravinja je progutao žilete koje je kupio u kantini. Radi se o malim sečivima, tako da nisu izazvala veliku štetu na njegovom probavnom traktu

Dragan Paravinja (45), kome se na Županijskom sudu u Šibeniku ponavlja suđenje za pokušaj silovanja i teško ubistvo maloletne autostoperke Antonije Bilić iz jun 2011. godine, ponovno je u bolnici, javlja 24sata.hr.

Već duže vreme odbija zatvorsku hranu i hrani se samo keksom i konzervama tunjevine iz zatvorske kantine, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << a sad je meni obogatio sa malo gvožđa - žiletima. U utorak se žalio se na bolove u želucu. Odveden je u bolnicu, gde iz prvog pokušaja nisu ustanovili o čemu se radi. Uveče su ga doveli ponovo i rendgenskim pregledom je ustanovljeno da je progutao žilete.

Paravinja je progutao metalne britvice sa tri plastična brijača koje je kupio u kantini. Radi se o malim sečivima, tako da one nisu izazvale štetu na njegovom probavnom traktu, ali mu je zbog odbijanja hrane ukupno zdravstveno stanje jako loše.

I predostrožnosti je hospitalizovan u bolnici za osobe lišene slobode u Zagrebu.

Podsetimo, maloletna Antonija Bilić viđena je poslednji put 7. juna 2011. godine kada na Čikolskom mostu ušla u kamion Dragana Paravinje. On je uhapšen u BiH 25. juna 2011. godine, a mesec dana kasnije izručen Hrvatskoj i od tada je u šibenskom zatvoru.

Veće županijskog suda u Šibeniku ga je 19. oktobra 2012. godina proglasilo krivim za pokušaj silovanja i teško ubistvo Antonije Bilić, kao i pokušaj silovanja Omišanke M. D. Osuđen je na maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina. Tek nakon suđenja kraj odmorišta Modruš u Lici pronađeno je telo. U aprilu je Vrhovni sud ukinuo presudu i 3. jula je započelo ponovljeno suđenje.

Nadlanu / izvor: Novosti

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Monstrum koji je silovao i ubio devojčicu progutao tri žileta u zatvoru!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2014

Paravinja je progutao metalne žilete sa ukupno tri plastična brijača koje je kupio u kantini. Radi se o malim sečivima koja nisu pričinila veliku štetu njegovom sistemu za varenje..Dragan Paravinja (45), kome se na Županijskom sudu u Šibeniku ponavlja suđenje za pokušaj silovanja i teško ubistvo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.