Poginuo radnik na gradilištu u Zemunu

Izvor: RTS, 22.Feb.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik na gradilištu u Zemunu

Na gradilištu stambenog objekta u Zemunu nastradao radnik P. V. (37) iz Beograda, saopštio je Inspektorat za rad.
Nesreća se dogodila oko 14.10 časova u Ulici Živka Petrovića 32a u Zemunu, a radnik je bio zaposlen u građevinskoj firmi "Limbo". 
Do smrtne povrede je došlo u momentu kada je, prilikom montaže pripremljenog limenog profila, taj profil dodirnuo žice dalekovoda, te je usled strujnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << udara zaposleni pao sa skele, sa visine od oko 10 metara, i na licu mesta preminuo, navodi se u saopštenju Inspektorata rada Ministarstva za rad.
Odmah po prijavi povrede na radu, od strane Centra za obaveštavanja, na lice mesta je, radi vršenja inspekcijskog nadzora, izašao inspektor rada Odeljenja inspekcije rada u gradu Beogradu. Nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica, inspektor rada će preduzeti sve zakonom propisane mere, napominje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo radnik u Zemunu

Izvor: Mondo, 22.Feb.2017

Na gradilištu stambenog objekta u Zemunu danas je smrtno stradao radnik P.V (37) iz Beograda, saopštio je Inspektorat za rad...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Nesreća se dogodila danas oko 14.10 časova u ulici Živka Petrovića br. 32a u Zemunu, a radnik je bio zaposlen kod poslodavca "LIMBO" Z.R....

Nastavak na Mondo...

NESREĆA U ZEMUNU: Radnik poginuo nameštajući oluk

Izvor: Večernje novosti, 22.Feb.2017

Vladan Popović (38) nastradao na gradilištu u Ulici Živka Petrovića 34. Udario o beton sa visine od šest metara RADNIK Vladan Popović (38) poginuo je u sredu oko 14 sati na gradilištu u Ulici Živka Petrovića 34 u Zemunu dok je nameštao oluk na zgradi. Kako saznajemo, nesrećnog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.