Poginuo radnik na gradilištu u Smederevu

Izvor: RTS, 27.Mar.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik na gradilištu u Smederevu

Pomoćni građevinski radnik u preduzeću "Febro-plan" H. H. poginuo je kad se na njega urušila zemlja dok je radio u kanalu na gradilištu gasifikacije u Smederevu.
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja saopštilo je da je radnik teško povređen danas oko 10 sati na gradilištu gasifikacije na izlazu iz Smedereva i da je od zadobijenih povreda ubrzo i preminuo u smederevskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bolnici.
Nadzorom Inspektorata za rad Odeljenja u Smederevu utvrđeno je da je H. H. (55) zadobio teške povrede kada se na njega, dok je radio u kanalu dubine oko dva i po metra, urušila zemlja.
Inspektor rada je zabranio rad na mestu na kome se nesreća dogodila. Nadzor će biti nastavljen, a po njegovom okončanju Inspekcija će preduzeti zakonom propisane mere, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Umro radnik koga je zatrpala zemlja u Smederevu

Izvor: Mondo, 27.Mar.2015

U smederevskoj bolnici umro je radnik teško povređen na gradilištu gasifikacije, saopštilo Ministarstvo rada...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Odeljenje Inspektorata za rad u Smederevu je utvrdilo da se na H.H. (55) koji je iz Subotice, srušila zemlja dok je radio u kanalu dubokom dva i po...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.