Poginuo motociklista

Izvor: Blic, 09.Jul.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo motociklista

BEOGRAD - Policija je saopštila da je u saobraćajnoj nesreći koja se preksinoć dogodila na putu Golubinci - Stara Pazova, život izgubio motociklista Goran B. (27) iz Dobanovaca.

Kako je navedeno u policijskom saopštenju, motociklista je u toku vožnje izgubio kontrolu nad motociklom, sleteo sa kolovoza i pao na zemlju pored leve strane puta.

Uviđaj je izvršio je dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika osnovnog javnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tužioca i policije.

Povezane vesti: Teška nesreća kod Slanaca: 12 povređenih, od toga šestoro dece, vozač motora kritično Prizren: Stradao pešak, uhapšen nesavesni vozač Poginuo motociklista kod Brankovine

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.