Podmetnuta bomba, eksplodirao automobil

Izvor: RTV Pink, 01.Okt.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podmetnuta bomba, eksplodirao automobil

Jedan muškarac je lakše povređen jutros kada je eksplodirala bomba koja je bila podmetnuta pod jedan automobil u Novom Sadu. Eksplozija je izazvala požar na tri parkirana automobila, a popucala su i stakla na obližnjim objektima.



Bomba je eksplodirala oko osam sati na uglu Bulevara Evrope i Dalmatinske ulice, povređen je čovek koji je u tom trenutku otključavao vrata obližnje kancelarije Do eksplozije došlo usled detoniranja podmetnute bombe, a na licu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV Pink << mesta je pronađen osigurač od bombe. Registarske tablice na automobilu koji je eksplodirao bile su lažne. Vatrogasna ekipa je ugasila požar na automobilu, a kola Hitne pomoći odvezla su povređenog muškarca. Portparol Hitne pomoći Sanja Nenadić rekla je Tanjugu da je u eksploziji lakše povređen muškarac, star 44 godine, koji se slučajno zadesio na licu mesta, a koji je zadobio oderotine i ogrebotine po licu i telu. "Ekipa Hitne pomoći je pacijentu sanirala povrede i on je prevezen u Urgentni centar na dalje medicinske pretrage", kazala je Nenadić. Eksplozija je izazvala požar na tri parkirana automobila, a popucala su i stakla na obližnjim objektima. Nekoliko sekundi nakon toga iz obližnjih lokala istrčali su ljudi, a jedan od njih je primetio da iza automobila leži čovek, prenosi RTV. Odmah su mu pritrčali u pomoć i pomerili ga, dok su drugi iz obližnjih lokala izneli protivpožarne aparate u pokušaju da spreče širenje požara – u čemu su i uspeli, jer je na malom parkingu u Dalmatinskoj ulici bilo parkirano desetak vozila. Saobraćaj u tom delu Novog Sada je normalizovan

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.