Podignuta optužnica protiv žene za pokušaj ubistva NEPOKRETNOG MUŽA

Izvor: Blic, 17.Jul.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podignuta optužnica protiv žene za pokušaj ubistva NEPOKRETNOG MUŽA

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu protiv R. V. (60), sa prebivalištem u Zrenjaninu, zbog pokušaja ubistva.

Optužnicom se okrivljenoj R. V. stavlja na teret da je 22. aprila ove godine, u popodnevnim časovima, u Zrenjaninu, pokušala da liši života svog supruga J. V, tako što je iskoristila odsutnost njihovog sina i oštećenom, koji je zbog narušenog zdravstvenog stanja nepokretan i nesposoban da se sam o sebi stara, ubrizgala u levu nadlakticu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << insulin "Humulin", iako J. V. nije dijabetičar.

Ona mu je dala i da popije četiri tablete leka '”Lorazepam” od jedan miligram, usled čega je kod žrtve došlo do pada krvnog pritiska i šećera u krvi i narušavanja svesti. Ošteženom su hitnu medicinsku pomoć pružili radnici Službe za hitnu pomoć Zrenjanin.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zrenjanin: Pokušala da ubije muža lekovima

Izvor: Mondo, 17.Jul.2017

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu pred Višim sudom u Zrenjaninu protiv žene rođene 1957. zbog pokušaja ubistva muža...Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock..Kako je saopšteno, njoj se stavlja na teret da je u aprila pokušala da ubije svog supruga koji je zbog narušenog...

Nastavak na Mondo...

Zrenjanin: Optužnica protiv žene za pokušaj ubistva nepokretnog muža

Izvor: Radio 021, 17.Jul.2017

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu protiv R. V. (60), sa prebivalištem u Zrenjaninu, zbog pokušaja ubistva...Optužnicom se okrivljenoj R. V. stavlja na teret da je 22. aprila ove godine, u popodnevnim časovima, u Zrenjaninu, pokušala da liši života svog supruga J. V, tako...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.