Pijani kamiondžija udario u auto i ubio mladića!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani kamiondžija udario u auto i ubio mladića!

Kamion je prešao u suprotnu traku i bukvalno zgnječio uz obalu putnički auto. Nesrećni momak nalazio se na mestu suvozača i stradao je na licu mesta. Stradali momak je bio bubnjar i sa prijateljem krenuo na svirku u obližnje mesto

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila negde iza 13 časova na putu Ivanjica – Devići nastradao je M.R.(22) dok je N.I.(38) zadobio povredu glave i zbrinut je u ivanjičkoj hitnoj službi. Na dvojicu momaka naleteo je kamionom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << S.K. (62) a koji je, kako nezvanično saznajemo, bio pod dejstvom alkohola.

Kamion je prešao u suprotnu traku i bukvalno zgnječio uz obalu putnički auto. Nesrećni momak nalazio se na mestu suvozača i stradao je na licu mesta. Osim policije, dve ekipe hitne pomoći i vatrogasne jedinice pritekle su u pomoć.

Duže od dva sata trajala je intervencija kako bi stigli do tela nesrećnog mladića. Stradali momak je bio bubnjar pa je danas sa prijateljem krenuo na svirku u obližnje mesto. Kamion koji im je išao u susret prevzio je gradju i nekontrolisano prešao na njihovu stranu.

Ivanjičani su u šoku, niko ne veruje da se ovo zaista dogodilo.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.