Pijan se kamionom zakucao u automobil, poginuo mladić

Izvor: BKTV News, 25.Okt.2014, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan se kamionom zakucao u automobil, poginuo mladić

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila negde iza 13 časova na putu Ivanjica-Devići nastradao je M.R.(22) dok je N.I.(38) zadobio povredu glave i zbrinut je u ivanjičkoj hitnoj službi.

Na dvojicu momaka naleteo je kamionom S.K. (62) a koji je, kako nezvanično saznajemo, bio pod dejstvom alkohola. Kamion je prešao u suprotnu traku I bukvalno zgnječio uz obalu putnički auto.
Nesrećni momak nalazio se na mestu suvozača i stradao je na licu mesta. Osim policije, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dve ekipe hitne pomoći i vatrogasne jedinice pritekle su u pomoć.
Duže od dva sata trajala je intervencija kako bi stigli do tela nesrećnog mladića.
Kako „Blic“ nezvanično saznaje nastradali momak je bio bubnjar pa je danas sa prijateljem krenuo na svirku u obližnje mesto.
Kamion koji im je išao u susret prevozio je građu i nekontrolisano prešao na njihovu stranu.
Ivanjičani su u šoku, niko ne veruje da se ovo zaista dogodilo.
 
Izvor: Blic
The post Pijan se kamionom zakucao u automobil, poginuo mladić appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Pijani kamiondžija udario u auto i ubio mladića!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2014

Kamion je prešao u suprotnu traku i bukvalno zgnječio uz obalu putnički auto. Nesrećni momak nalazio se na mestu suvozača i stradao je na licu mesta. Stradali momak je bio bubnjar i sa prijateljem krenuo na svirku u obližnje mesto..U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila negde iza 13...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.