Petra Cvijić negira da je pešaka udarila na zebri

Izvor: Blic, 08.Mar.2012, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petra Cvijić negira da je pešaka udarila na "zebri"

Petra Cvijić (34) je na saslušanju kod istražnog sudije Prvog osnovnog suda u Beogradu navela da je Slobodan Bajić (73) nije nalazio na pešačkom prelazu, kada ga je udarila svojim automobilom.

Nesreća se dogodil 9. januara ove godine u Vodovodskoj ulici beogradskom naselju Žarkovo.

Prema iskazima očevidaca, navodima policije, koje poznata voditeljka RTSnije negirala na salušanju u policiji Bajić se nalazio na pešačkom prelazu u trenutku kada ga je udarila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << automobilom.

Cvijićeva se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja za koje zakon predviđa kaznu od dve do 12 godina zatvora.

Prema navodima iz zahteva za sprovođenje istrage koje podiglo Prvo osnovno tužilaštvo, ona je 9. januara, oko 16.40, dok je vozila iz Vodovodske prema Trgovačkoj ulici brzinom većom od propisane izazvala saobraćajni udes u kojem je nastradao Bajić.

Tužilaštvo tvrdi da je pešaka udarila svojim automobilom „opel korsom" beogradskih registarskih tablica, dok je Bajić pokušavao da pređe ulicu preko pešačkog prelaza.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.