Izvor: Glas javnosti, 03.Dec.2009, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pala automafija

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je u četiri odvojene akcije deset osoba koje se terete za neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, teške krađe, falsifikovanje isprava i prikrivanje, saopštila je juče policija. Kako se navodi u saopštenju, tokom policijske akcije pronađeno je 14 vozila, alat za vršenje krivičnih dela, registarske tablice i falsifikovana dokumentacija.

U saradnji sa Policijskom upravom u Kragujevcu uhapšeni su Dejan Savić (33), Goran Đerić (32) i LJubomir >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Lazović (60), svi iz Aranđelovca, kod koji su pronađena tri rasklopljena vozila „reno megan“.

U Beogradu je uhapšen Marko Vujović (28) iz Jagodine, koji se sumnjiči da je u januaru ukrao „pežo 206“, a u maju i jedan „golf 5“.

Policija je uhapsila i Sašu Živkovića (25), Petera Kiša (39) i Tibora Kiša (30), svi iz Borče, kod kojih su pronađena tri „juga“ i veća količina delova.

Takođe su uhapšeni Dejan Jandrić (33) iz Ašanje, Marinko Preradović (24) i Dragan Ninić (39), obojica iz Stare Pazove. Kod njih je pronađeno šest vozila „jugo“, ukradenih od aprila do novembra u Beogradu, kao i veća količina delova iz Zastavinog programa.

Osumnjičeni su deo vozila rasklapali i delove prodavali preko oglasa i na auto-pijaci Bubanj potok, navodi policija. Sedam osumnjičenih je, uz krivičnu prijavu, privedeno istražnom sudiji.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.