Pajtiću uručen poziv za saslušanje

Izvor: Večernje novosti, 13.Okt.2015, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtiću uručen poziv za saslušanje

Kako saznajemo, Pajtiću je poziv dostavljen u Pokrajinskoj vladi u Novom Sadu. Lider "demokrata" se trenutno nalazi na službenom putu u Briselu, te su poziv preuzeli njegovi saradici koji će mu ga dati po povratku. Inače, Pajtiću je uručen poziv po zahtevu tužioca za prikupljanje obaveštenja u predistražnom postupku povodom optužbi da je Nikola Petrović, direktor "EMS-a", tražio dva miliona evra od Lidije Udovički. Petrović je juče saslušan i poligrafski testiran i on je prošao "detektor laži". Dok je poziv Lidiji Udovički, kako prenose mediji, ostavljen na kućnoj adresi u Beogradu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtiću poziv za saslušanje zbog afere vetroparkovi

Izvor: SEEbiz.eu, 13.Okt.2015

BEOGRAD - Policija je danas lideru Demokratske stranke Bojanu Pajtiću uručila poziv za saslušanje kod tužioca, zbog afere vetroparkovi, javio je "Blic"...Kako navodi taj list, Pajtiću je poziv dostavljen na radnom mestu u Pokrajinskoj vladi u Novom Sadu...Dodaje se da taj poziv lider DS nije lično...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.