Izvor: Blic, 01.Maj.2016, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA U LOZNICI Devojka teško ranjena

Noćas se dogodila pucnjava u kojoj je jedna devojka teško ranjena i hitno prebačena za Beograd, navodi portal Loznica info.

Identitet devojke nije poznat.

Incident se dogodio u ulici Vojvode Putnika kod supermarketa Maxi. Rano jutros na lice mesta izašao je forenzičarski tim koji je vršio uviđaj. Jedna osoba, koja je osumnjičena za pucnjavu, jutros je uhapšena u Loznici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Devojka teško ranjena u pucnjavi u Loznici

Izvor: Večernje novosti, 01.Maj.2016

Jedna devojka teško je ranjena noćas u pucnjavi u Loznici i hitno prebačena u Beograd na lečenje Jedna devojka teško je ranjena noćas u pucnjavi u Loznici i hitno prebačena u Beograd na lečenje, nezvanično saznaje portal "Loznica info".Incident se dogodio u Ulici vojvode...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.