PRIJAVA Tužiću bahatog policajca i MUP zbog šamara, pa će valjda naučiti

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJAVA Tužiću bahatog policajca i MUP zbog šamara, pa će valjda naučiti

Dao sam izjavu inspektoru, a danas ponovo odlazim u policiju da predam medicinske rezultate i video-snimke na kojima se vidi kako mi je policajac udario šamar - izjavio je juče za Uroš Knežić, koga je u centru Beograda saobraćajac udario u lice.

U postupku koji je pokrenut utvrđeno je da je policajac koji je Knežiću udario šamar izvesni Zlatko Katić, ili kako se predstavlja na Fejsbuku - Zlatko Tihi Katić, rodom iz Vlaške, kraj Mladenovca.

- Ja sam odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u utorak pozvao policiju i prijavio da mi je policajac udario šamar. Posle toga mi je stigao poziv da se javim u Odeljenje za kontrolu zakonitosti, što sam i uradio, u prisustvu advokata - kaže Knežić.

On se u zgradi beogradske policije zadržao dva i po sata.

- Inspektoru sam sve ispričao... Sve se dogodilo na Dorćolu. Tu sam nakratko zaustavio automobil, i tada je naišao „pauk”... Policajac koji patrolira sa radnicima „Parking servisa” je izašao i tražio mi dokumenta. Uzeo je dokumenta, pomerio se i onda me pozvao da dođem. Rekao mi je da mi je napisao kaznu, i vratio mi je dokumenta, ali sam ja odbio da potpišem zapisnik. Tada, bez ikakvog povoda on mi je udario šamar - prepričava svoju izjavu Knežić...

On kaže i da ne bi zvao policiju da njegov drug nije ceo slučaj snimio kamerom mobilnog telefona.

- Kad ovo završim, podneću privatnu tužbu i protiv policajca Katića i protiv MUP-a, pa će valjda naučiti kako treba da se postupa sa građanima koji ih plaćaju - kaže Knežić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.