PRETUKAO JE, SILOVAO, PA GOLU VOZIO PO GRADU U ženinom telefonu video je poruke drugog čoveka i tada je za nju počeo PAKAO

Izvor: Blic, 20.Mar.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETUKAO JE, SILOVAO, PA GOLU VOZIO PO GRADU U ženinom telefonu video je poruke drugog čoveka i tada je za nju počeo PAKAO

"Više od sedam sati me je tukao, primoravao na oralni seks, fotografisao tako unakaženu i golu vozio po varoši, preteći da će me izbaciti da svi vide da sam kurva."

Tako u razgovoru za "Blic” Lajkovčanka G. P. (46) opisuje strahote koje je preživela od svog supruga Z. P. (48), koji je uhapšen zbog nasilja u porodici.

Kako nasilniku pritvor ističe 22. marta, nesrećna žena strahuje da će, ukoliko bude pušten na slobodu, biti ubijena.

Užasno maltretiranje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako priča, preživela je u noći između 19. i 20. februara, od 21.30 do pet sati ujutro, pošto je suprug otkrio u njenom mobilnom telefonu poruke koje je razmenjivala sa poznanikom.

- Najpre me je šamarao i čupao za kosu, a onda me je udarao rukama i nogama po celom telu. Najmanje pet puta sam padala u nesvest, posle čega me je polivao hladnom vodom i nastavljao sa batinama. Fotografisao me je tako unakaženu i te slike onda slao čoveku s kojim sam se dopisivala. U jednom trenutku otišao je do kuhinje i doneo nož koji mi je stavio pod grlo preteći da će me zaklati, a potom me primorao na oralni seks. Posle je nastavio da me tuče kožnim kaišem po celom telu, tražeći da kažem s kim se dopisujem i šta imam sa njim - priča G. P.

U braku sa nasilnikom od 1991. dobila je sina (24) i dve ćerke od po 23 godine.

Pošto mu nije odgovorila, Z. P. je suprugu svukao golu i još jednom naterao na oralni seks, a onda ju je ubacio u automobil i započeo vožnju po Lajkovcu.

- Pretio je da će me izbaciti kod autobuske stanice i Opštine da svi vide da sam kurva. Vratio me je kući i nastavio da me bije, ponovo me primoravši na oralni seks, uz poruku da će to raditi svakodnevno nekoliko puta "jer sam kurva i to zaslužujem" - kroz suze, kršeći ruke, priča ona.

Tek kada se nasilnik povukao u svoju sobu i zaspao, G. P. je uspela da se iskrade iz kuće i pobegne.

Lekari u Lajkovcu i Valjevu konstatovali su joj brojne podlive i modrice, oči su joj praktično bile zatvorene, na vratu je imala ogrebotinu od sečiva i naprslo rebro.

Nakon toga, obratila se policiji koja je nasilnika uhapsila, posle čega mu je određen pritvor.

- Prvi put me je pretukao pre 20 godina, ali nisam tada mogla da odem od njega sa troje male dece. Sledeće batine sam dobila pre osam godina, a onda i oko Nove godine. Nisam ga prijavljivala od sramote, nadajući se da će se promeniti i da je važno da se porodica sačuva. Psihičko maltretiranje je trajalo svih ovih godina, posle svake svađe je uspevao da me ubedi da sam ja kriva i ja sam se njemu izvinjavala. Sada ne mogu više - kaže G. P.

Nesrećna žena prethodnih dana boravila je kod sestre, ali se u zajednički dom vratila kako bi bila uz bolesnog sina.

- Ne smem da čekam da bude pušten iz pritvora, zato sam se i obratila javnosti. Strah me je, jer ako bude na slobodi, ja mogu da pobegnem bilo gde, on će me naći - zabrinuta je žena, koja je u međuvremenu podnela i tužbu za razvod braka.

Priznao kod tužioca da ju je tukao

Na saslušanju kod tužioca Z. P. je priznao da je tukao suprugu, ali je negirao ostalo zlostavljanje i da ju je golu vozio automobilom, dok je njegov branilac konstatovao da su u pitanju "lake povrede".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.