PREOKRET Policija rešila enigmu nestale majke i ćerke

Izvor: Blic, 28.Jan.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET Policija rešila enigmu nestale majke i ćerke

PARAĆIN - Policija je saopštila danas da je pronašla Biljanu Savić (27) i njenu dvoipogodišnju ćerku A.M., posle osam dana od njihovog nestanka.

U saopštenju se navodi da žena nije žrtva krivičnog dela i svojevoljno se preselila u drugi grad. Njen nevenčani surpug Bojan Milojević kaže da su mu u policiji kazali da su Biljanu našli u Vršcu i da je ćerka dobro.

- Kazali su mi da se preudala i zaposlila, kao i da neće nikome da se javlja. Ona je svojevoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otišla u Vršac, ali šta tamo radi i zašto je to uradila samo ona zna, kaže Bojan koji dodaje da mu je posle ove vesti lakše kada zna da mu je ćerka dobro.

Sada je na centru za socijali rad da reši pitanje staranja oko maloletnog deteta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija rešila enigmu nestale majke i ćerke

Izvor: Blic, 28.Jan.2015

PARAĆIN - Policija je saopštila danas da je pronašla Biljanu Savić (27) i njenu dvoipogodišnju ćerku Anastasiju, posle osam dana od njihovog nestanka...U saopštenju se navodi da žena nije žrtva krivičnog dela i svojevoljno se preselila u drugi grad. Njen nevenčani surpug Bojan Milojević kaže...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.