POTRAGA ZA MINIJEM: Žandarmerija tražila kantrimen u Savi!

Izvor: Kurir, 23.Avg.2014, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRAGA ZA MINIJEM: Žandarmerija tražila kantrimen u Savi!

Ronioci MUP Srbije juče nekoliko sati kod Bariča tražili automobil kojim je osumnjičeni narko-diler usmrtio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu

BEOGRAD - Ronioci Žandarmerije MUP Srbije juče su u Savi nedaleko od Bariča tražili „mini-moris kantrimen“, kojim je Marko Milićev (33) 25. jula na Brankovom mostu udario i usmrtio Luku Jovanovića (21)!

Ronioci su proveli nekoliko sati češljajući dno reke ne bi li našli automobil koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Milićev nakon nesreće sakrio uz pomoć kuma Bratislava Vesovića, koji je u pritvoru zbog sumnje da je pomagao Milićevu. Jučerašnja potraga nije dala rezultate, pa će se nastaviti i danas.

Češljaju i garaže

- Jasno je da je Vesović ključna osoba, budući da je Milićev posle sudara njemu poverio „kantrimen“. Međutim, Vesović nije želeo da sarađuje s policijom, iako je jasno da on zna gde je vozilo. Policija već 29 dana maltene danonoćno traga za automobilom. Veruje se da je „kantrimen“ boje bele kafe i sa italijanskim tablicama sakriven u nekoj garaži u okolini Zvezdarske šume, ali se ne isključuje mogućnost da je na nekoj drugoj lokaciji - kaže naš izvor.

Tamara voli žestoke momke

OSTAVILA RUKOMETAŠA

ZBOG KRIMINALCA

Novosađanka Tamara Bogdanović (23), koja je jedna od šestoro pritvorenih zbog sumnje da su pomagali Marku Milićevu, nedavno je raskinula sa novosadskim rukometašem i navodno je u vezi s osobom koja je dobro poznata novosadskoj policiji.

- Tamara baš voli žestoke momke, a nedavno je na svoj Fejsbuk profil, koji je ugašen nakon njenog pritvaranja, napisala da voli i Klaudiju Očou Feliks (27), ženu meksičkog narko-bosa, čiji klan vodi otkako je on uhapšen - kaže naš izvor.

Steže se obruč

LUKIN UBICA LOCIRAN

Za Markom Milićevim raspisana je Interpolova crvena poternica i očekuje se da on uskoro bude uhapšen gde god se nalazio.

- Milićev je 10. avgusta svojim pasošem otputovao za Tursku, odakle je nestao 13. avgusta. Obruč oko njega se steže i očekuje se velika akcija policije - kaže naš izvor.

ČINJENICE

„Kantrimen“ ukraden

- „kantrimen“ je boje bele kafe s tamnijim krovom

- automobil je ukraden u Beču u martu ove godine

- Milićev je vozio „kantrimena“ sa lažnim papirima

- registarske oznake auta-ubice su italijanske

- retrovizor, delovi branika i migavac otpali su s auta posle nesreće

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.