POKUŠALI DA MU UKRADU AUTO Saša Perkić, MMA borac, izboden nožem u Americi

Izvor: Blic, 20.Jan.2017, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠALI DA MU UKRADU AUTO Saša Perkić, MMA borac, izboden nožem u Americi

Saša Perkić, bivši MMA borac iz Srbije, uboden je deset puta u donji deo leđa i rame kada su napadači pokušali da ukradu njegov automobil u Novom Berlinu, u Americi.

Kako prenosi Fox 6, policija traga za dve osumnjičene osobe koje se dovode u vezu sa incidentom tokom pokušaja krađe kola 18. januara oko 4 sata ujutru.

Napad se desio na raskrsnici u Novom Berlinu. Policija je za Fox 6 rekla da su dva čoveka udarila otpozadi automobil na ulici, i nakon toga Perkića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izbola nožem, u pokušaju da mu ukradu vozilo.

- Bukvalno deset sekundi pre nego što bih skrenuo ka mojoj zgradi, video sam par farova kako mi se približavaju i pomislio sam da će me obići pošto se taj kombi kretao velikom brzinom, a kada sam potrčao da vidim šta se dešava jedan je potrčao ka mojim kolima - objašnjava Perkić

Kako je rekao odmah je video šta se dešava, pa je skočio na napadača.

- Uhvatio sam ga za ramena i oborio na zemlju, popeo se preko njega i počeo da ga udaram. Tada sam osetio nešto, u početku sam pomislio da je udarac u donji deo leđa, ali onda sam osetio oštrinu u mom desnom ramenu i znao sam da sam uboden - kaže Perkić.

Vozač kombija je ubo je Perkića 10 puta pre sto je on uspeo da ga saplete, a zatim su napadači seli u kombi i odvezli se.

Perkić je hitno prevezen u bolnicu odakle je ubrzo pušten, a policija i dalje traga za napadačima.

- Što me ne ubije ojača me, idem kući da vidim svoju decu, a srećom moja kola su i dalje tu - istakao je Perkić za Fox 6.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srpski MMA borac izboden u Americi

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2017

Srpski MMA borac Saša Perkić izboden je u Americi kada je pokušao da spreči dvojicu nasilnika da mu ukradu automobil. On je dobio čak 10 uboda nožem u rame i leđa, ali je srećom van životne opasnosti...Incident se dogodio u Nju Berlinu u državi Viskonsin...- Video sam kombi, koji je išao velikom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.