POKUŠAJ UBISTVA Sin napao oca, on ga izbo nožem

Izvor: Blic, 03.Avg.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠAJ UBISTVA Sin napao oca, on ga izbo nožem

U selu Obrež kod Varvarin noćas je došlo do tuče u kojoj je ozbiljno povređen Boban Đ. (36) iz ovog sela. Njemu je, nakon svađe, M.I. (24) iz istog sela zadao više ubodnih rana nožem u predelu grudi i glave.

Do incidenta je došlo u lokalu u centru sela. Otac M.I. je više puta upozoravao Bobana Đ., koji je bio pod dejstvom alkohola, na nedolično i bahato ponašanje.

Nakon rasprave Boban Đ. je napao oca M.I. i udario ga pesnicom u glavu.

M.I. je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potom uzeo nož i Bobanu Đ. zadao više ubodnih rana u predelu glave i grudi. Povređeni je odmah transportovan u kruševačku Opštu bolnicu.

Prema saznanjima “Blica” nalazi se na odeljenju Intenzivne nege i njegovo zdravstveno stanje je kritično. Da li će biti zadržan na lečenju u Kruševcu ili će biti transportovan u neki od kliničkih centara znaće se u toku dana, nakon što budu urađene analize. Posebno su ozbiljne rane u predelu grudi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Varvarinu su, po odobrenju Višeg javnog tužilaštva, odredili meru zadržavanja do 48 sati M.I. (24) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POKUŠAJ UBISTVA Mladić nožem izbo napadača nakon tuče kod Varvarina

Izvor: Blic, 03.Avg.2015

U selu Obrež kod Varvarin noćas je došlo do tuče u kojoj je ozbiljno povređen Boban Đ. (36) iz ovog sela. Njemu je, nakon svađe, M.I. (24) iz istog sela zadao više ubodnih rana nožem u predelu grudi i glave...Do incidenta je došlo u lokalu u centru sela. Otac M.I. je više puta upozoravao Bobana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.