Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJAČKA ZLATARE Lopovi odneli kasu tešku 150 KILOGRAMA punu zlata i NIKO NIJE VIDEO NIŠTA

U Tržnom centru "Stig" u Petrovcu na Mlavi protekle noći opljačkana je zlatara "Pepšić". Nepoznati provalnici obili su vrata i iz zlatare odneli kasu tešku oko 150 kilograma u kojoj je bilo oko dva kilograma zlata i nakita od ovog dragocenog metala.

- Obili su katanac i vrata na zlatari, ušli unutra  i odneli celu kasu sa nakitom. U njoj je bilo samo zlato i nakit, nije bilo srebra. Ne znam kako su kasu mogli da odnesu a da ih niko ne primeti. Za krađu smo saznali od ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su videli otvorena vrata na zlatari a da unutra nema nikoga - ispričala nam je Milica, majka vlsnika zlatare.

Vlasnik je rekao da se nalazi u teškom stanju i da od uzbuđenja ne može da govori.

Samo je kratko rekao: "Ostavite me molim vas, ne mogu da govorim, loše mi je".

Krađa je prijavljena potvrđeno nam je u Požarevačkoj policiji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.