PIROT: Zaplenjena garderoba i rezervni delovi za bušilice

Izvor: Kurir, 28.Maj.2015, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIROT: Zaplenjena garderoba i rezervni delovi za bušilice

BEOGRAD - Carinici u Pirotu zaplenili su veću količinu strane garderobe i rezervnih delova za bušilice i brusilice, saopštila je danas Uprava carina. Roba je tokom dubinske kontrole otkrivena juče u automobilu pirotskih registarskih oznaka, zaustavljenom radi kontrole ispred porodične kuće S.L, koja je i upravljala vozilom.

Za robu stranog porekla, muške i ženske majice, košulje, farmerke, pantalone, haljine raznih robnih marki i veliku količinu rezervnih delova za bušilice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i brusilice, kojom je bio krcat njen automobil, S.L. nije imala dokaz o plaćenim carinskim dažbinama.

Za deo robe postoji sumnja da povređuje i pravo intelektualne svojine, što će biti naknadno utvrđeno. Kako prema proceni carinika vrednost robe prelazi trećinu vrednosti automobila i on je privremeno zadržan, do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krijumčarena garderoba zaplenjena ispred kuće

Izvor: JužneVesti.com, 28.Maj.2015

U jednom automobilu u Pirotu, carinici su u dubinskoj kontroli pronašli veliku količinu, kako se pretpostavlja, falsifikovane garderobe kao i veći broj rezervnih delova za bušilice i brusilice kojima je auto “bio krcat”...Automobil pirotskih registracija carinici su zaustavili ispred porodične...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.