Ovo su koljači iz porte crkve!

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 06:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su koljači iz porte crkve!

Uhapšeni Marko Petković (19) i Ivan Asodi (20) u policiji su se branili da su Sašu Joksića (40) usmrtili slučajno tokom rvanja u porti hrama iako je žrtva imala čak tri ubodne rane.

Monstrumi: Ubili čoveka jer ih je opomenuo da ne uriniraju u porti crkve

Petković i Asodi, koji su bliski prijatelji, u policiji su uporno negirali nameru da ubiju oca dvoje maloletne dece. Odmah nakon ubistva Joksića i ranjavanja njegovog prijatelja Dragana Jovanovića (22), osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su istrčali iz porte Crkve Svetog proroka Ilije u Vraniću i pobegli automobilom.

Kako je „Blic“ ranije pisao, očevici ubistva kažu da su mladići izvadili noževe i pre nego što je rvanje počelo. A motiv ubistva Saše Joksića nije mogao biti banalniji. A time i strašniji. Naime, ovaj meštanin Vranića, čija se kuća nalazi u neposrednoj blizini crkve, doviknuo je Petkoviću i Asodiju da ne uriniraju u porti hrama. Joksić je prizor ugledao kad se sa prijateljima uputio u kafić „Palma“ u centru mesta, gde je trebalo da nastave slavlje.

Ubice, koje su čitave noći pile u šatoru kraj crkve, isprovocirala je ova primedba. Oni su potom krvnički nasrnuli na Joksića i Jovanovića, a epilog tuče bila je Joksićeva smrt.

Kako „Blic“ nezvanično saznaje, Petkovića i Asodija juče je saslušao dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i određen im je pritvor. Mladići su u tužilaštvo sprovedeni po policijskoj krivičnoj prijavi za teško ubistvo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.